Clonny Games

Clonny Games

Clonny Games is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

✪ Welkom op Clonny Games! Mijn naam is Dante en mijn nickname Clonny. IK ben dit kanaal gestart omdat IK gek ben op gamen, youtube, editten en eigenlijk alles met computers. Op MIJN kanaal kun je gameplay , unboxings, challenges, vlogs, parodieen, top 10 lijstjes etc. verwachten. Ben je een hater en kom je kijken wie mijn kanaal beheerd? Nou dat ben ik zelf dus. Er stond inderdaad eerst dat mijn ouders alles monitoren. Dit was gewoon verplicht volgens de regels van youtube. Mijn ouders doen alleen de zakelijke aanvragen wat vrij logisch is lijkt me. Omdat sommige mensen dit blijkbaar niet goed kunnen handelen en gelijk haat op mij af gaan sturen of mij zelfs dood wensen mocht ik het van youtube weghalen. Dus ja nu is het weg. Verder is alles nog hetzelfde. Ik deed alles zelf en doe nog steeds alles zelf en vind je het niks wat ik doe. Wat doe je hier dan? Kijk gewoon niet!

Instagram Bio

▶️ YouTuber | Dante | +354.000 subs 📧 Business | clonnynix@gmail.com 👕 Merchandise | www.clonnyarmy.nl ⬇️Check mijn laatste upload hier!!⬇️

Instagram:

clonnygames

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

361000 Abonnees
170512787 Videoweergaven
3093 Likes/video
1121 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Clonny Games ongeveer 361000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 153e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 1121 video's geüpload die in totaal ongeveer 170512787 keer zijn bekeken . Clonny Games uploadt meestal om de 1 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
153. 10/02 361000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
129. 10/02 170512787
Instagramprofielstatistieken van Clonny Games

86909 Volgers
1044 Posts
6420 Vind-ik-leuks/post
300 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Clonny Games (@clonnygames) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Clonny Games heeft huidig 1044 posts en ongeveer 86909 Instagramvolgers en hij is de nummer 315 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 300 opmerkingen en 6420 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 212. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
315. 10/02 86909
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
212. 10/02 6420


Afbeeldingsbron: Instagram van Clonny Games (@clonnygames)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Clonny Games bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings