CinematicAction

CinematicAction

CinematicAction is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Ik ben Casper en vanaf nu is elke vrijdag CINEDAG. Dat betekent dat je elke vrijdagmiddag om 17:00 een nieuwe CINEFILM, CINEVLOG of CINESPECIAL kunt verwachten op CinematicAction. CINEFILMS zijn cinematische filmproducties zoals short films en sketches. CINEVLOGS zijn mini-films uit mijn leven en zitten vol met cinematografie. Ik laat jullie zien hoe ik mijn CINEFILMS maak, ik geef tips over hoe jij zelf films kunt maken en ik praat over de nieuwste films. Kortom: ik neem jou mee in mijn YouTube leven. CINESPECIALS zijn video’s die ik af en toe maak zoals documentaires over bijvoorbeeld andere YouTubers, muziekvideo’s, compilaties en aftermovies. Ik heb altijd al een passie gehad voor films maken. Van jongs af aan speel ik ook al met een camera. Ondertussen heeft een van mijn films de eerste prijs gewonnen tijdens een nationaal filmfestival en ben ik via YouTube gecast voor een televisieprogramma op Zapp! Abonneer en zet je notificaties aan zodat je mijn video’s als eerste ziet!

Instagram Bio

Instagram:

cinematicaction

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

16200 Abonnees
9945481 Videoweergaven
62 Likes/video
74 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft CinematicAction ongeveer 16200 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 925e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 74 video's geüpload die in totaal ongeveer 9945481 keer zijn bekeken . CinematicAction uploadt meestal om de 33 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
925. 10/02 16200
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
647. 10/02 9945481
Instagramprofielstatistieken van CinematicAction

23 Volgers
0 Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

CinematicAction (@cinematicaction) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. CinematicAction heeft huidig 0 posts en ongeveer 23 Instagramvolgers en hij is de nummer 1122 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
1122. 10/02 23
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van CinematicAction (@cinematicaction)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij CinematicAction bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings