Chris Mascera

Chris Mascera

Chris Mascera is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hi! Welkom op mijn kanaal. Ik ben Chris Mascera, 18 jaar oud. Ik ben geboren in Italië maar ik woon al sinds m'n vierde hier in Nederland. Ik ben dit kanaal begonnen om jullie door middel van mijn vlogs een beter beeld te geven van mijn leven als influencer. Elke woensdag om 16:00 uur komt er een weekvlog online. Ook maak ik soms extra video's zoals challanges, tags en video's waarin ik iets vertel. De extra video's komen zondag om 10:00 uur online. Veel kijkplezier en vergeet niet te abonneren! Als je een zakelijke- of media gerelateerde vraag hebt, kun je me mailen: info@christianmascera.com

Instagram Bio

Info@ChrisMascera.com Amsterdam | Fashion Stylist

Instagram:

chrismascera

Nome Snapchat:

ChrisMascera

Statistieken van missing's Youtubekanaal

3150 Abonnees
Videoweergaven
1 Likes/video
Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Chris Mascera ongeveer 3150 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1259e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij video's geüpload die in totaal ongeveer keer zijn bekeken . Chris Mascera uploadt meestal om de dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1259. 10/02 3150
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
Instagramprofielstatistieken van Chris Mascera

8237 Volgers
116 Posts
674 Vind-ik-leuks/post
12 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Chris Mascera (@chrismascera) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Chris Mascera heeft huidig 116 posts en ongeveer 8237 Instagramvolgers en hij is de nummer 801 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 12 opmerkingen en 674 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 618. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
801. 10/02 8237
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
618. 10/02 674


Afbeeldingsbron: Instagram van Chris Mascera (@chrismascera)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Chris Mascera bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings