Broer en Zus TV

Broer en Zus TV

Youtube:
Broer en Zus TV
Instagram:
Heeft geen Instagram
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi Allemaal! Wij zijn Hayden (5 jaar) en Hayley (8 jaar), broer en zus! Samen maken wij filmpjes over pretparken, challenges en andere leuke dingen. En daar hebben wij heel veel plezier in! Wil je niks missen van ons kanaal? Abonneer je dan gratis!! En vergeet niet op de BEL te drukken, want dan mis je nooit meer een video! We vinden het super leuk om -- FANMAIL -- te ontvangen! Je kunt het sturen naar dit adres: Onder Andere Producties Management Broer en Zus TV Oude Apeldoornseweg 37-B4 7333 NR Apeldoorn Hayley en Hayden Producent / management / Youtube-netwerk: Onder Andere Producties B.V. Contact / boekingen / aanvragen: info@oaproducties.nl http://www.oaproducties.nl - Dit kanaal wordt beheerd door de ouders van Hayley en Hayden. Reacties en privéberichten worden gemonitord en gekeurd door de ouders van Hayley en Hayden. Er wordt persoonlijk gereageerd door Hayley en Hayden, maar alleen onder supervisie van de ouders van Hayley en Hayden.

Introductie

Broer en Zus TV is een Nederlandse Youtuber.


Statistieken van 's Youtubekanaal


34896

Abonnees

13724135

Videoweergaven

62955

Gem. Weergaven/Video

218

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

Broer en Zus TV heeft huidig ongeveer 34896 Youtube Abonnees en staat op plaats 694. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 46%. Het kanaal bevat 218 video's en heeft 13724135 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
694. 10/22 34903
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
524. 10/22 13724135

Als u Broer en Zus TV bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...