Broer en Zus TV

Broer en Zus TV

Broer en Zus TV is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi Allemaal! Wij zijn Hayden (5 jaar) en Hayley (8 jaar), broer en zus! Samen maken wij filmpjes over pretparken, challenges en andere leuke dingen. En daar hebben wij heel veel plezier in! Wil je niks missen van ons kanaal? Abonneer je dan gratis!! En vergeet niet op de BEL te drukken, want dan mis je nooit meer een video! We vinden het super leuk om -- FANMAIL -- te ontvangen! Je kunt het sturen naar dit adres: Onder Andere Producties Management Broer en Zus TV Oude Apeldoornseweg 37-B4 7333 NR Apeldoorn Hayley en Hayden Producent / management / Youtube-netwerk: Onder Andere Producties B.V. Contact / boekingen / aanvragen: info@oaproducties.nl http://www.oaproducties.nl - Dit kanaal wordt beheerd door de ouders van Hayley en Hayden. Reacties en privéberichten worden gemonitord en gekeurd door de ouders van Hayley en Hayden. Er wordt persoonlijk gereageerd door Hayley en Hayden, maar alleen onder supervisie van de ouders van Hayley en Hayden.

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

108000 Abonnees
50491056 Videoweergaven
759 Likes/video
371 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Broer en Zus TV ongeveer 108000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 449e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 371 video's geüpload die in totaal ongeveer 50491056 keer zijn bekeken . Broer en Zus TV uploadt meestal om de 8 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
449. 10/02 108000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
324. 10/02 50491056


Afbeeldingsbron: Instagram van Broer en Zus TV (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Broer en Zus TV bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings