Brandweerman Sam

Brandweerman Sam

Brandweerman Sam is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Sam de brandweerman woont in het aan zee gelegen plaatsje Piekepolder. Onder leiding van commandant Staal komen hij en zijn collega’s Elvis en Jenny in actie bij brand of als er iemand in nood is, soms geholpen door helikopterpiloot Tom. Brandweerman Sam is dapper, bescheiden en betrouwbaar. Hij stelt zijn leven in dienst van anderen en iedereen in Piekepolder weet dat niets Brandweerman Sam te veel moeite is. Sam rijdt in de brandweerauto Jupiter, de trots van de brandweer van Piekepolder. Sams broer Karel is een plaatselijke visser en Sam is een leuke en aardige oom voor Sara en Jaap, de kinderen van Karel. Sam staat erom bekend dat hij het hoofd koel houdt in kritieke situaties. Alleen wanneer hij echt verrast is, roept hij ""Alle branden van Londen nog aan toe!""

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

325000 Abonnees
135503836 Videoweergaven
52 Likes/video
399 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Brandweerman Sam ongeveer 325000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 181e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 399 video's geüpload die in totaal ongeveer 135503836 keer zijn bekeken . Brandweerman Sam uploadt meestal om de 2 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
181. 10/02 325000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
163. 10/02 135503836


Afbeeldingsbron: Instagram van Brandweerman Sam (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Brandweerman Sam bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings