Bram de Wijs

Bram de Wijs

Bram de Wijs is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hey! Ik maak iedere week een video op YouTube en dat doe ik natuurlijk voor de lol. Om herinneringen vast te leggen, te experimenteren, mezelf creatief uit te dagen en om shit te leren. Onderwerpen waar ik het vaak over heb zijn: katten, (vegetarische) hamburgers, popmuziek, LGBT+-gerelateerde zaken, mijn werk bij Kinderen voor Kinderen, reizen, gadgets en hardlopen. Mijn ultieme droom is om ooit te kunnen leven van mooie video's maken. Daarom heb ik een Patreon-pagina gemaakt: https://www.patreon.com/bramdewijs. Als jij mijn video's zo tof vindt dat je er voor wil betalen - graag! Zo help je me om mooie, reclamevrije dingen te blijven maken. Met af en toe nieuwe apparatuur, nieuwe stockmuziek, nieuwe promotiefoto's, een nieuwe website, een nieuw kapsel, hamburgers en andere dingen die geld kosten. M'n video's blijven gratis beschikbaar, maar als Patron krijg je ze soms eerder te zien, je kan een shoutout krijgen of je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen. Dus kom erbij!

Instagram Bio

Wekelijks een vlog op YouTube, kijk maar even. Webredacteur bij BNNVARA. Poppunkpodcast voor KINK. Belieber tegen beter weten in.🏳️‍🌈 Zonnebril kopen?

Instagram:

bramdewijs.nl

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

11400 Abonnees
2245570 Videoweergaven
229 Likes/video
278 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Bram de Wijs ongeveer 11400 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1000e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 278 video's geüpload die in totaal ongeveer 2245570 keer zijn bekeken . Bram de Wijs uploadt meestal om de 18 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1000. 10/02 11400
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
941. 10/02 2245570
Instagramprofielstatistieken van Bram de Wijs

7351 Volgers
2306 Posts
772 Vind-ik-leuks/post
47 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Bram de Wijs (@bramdewijs.nl) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Bram de Wijs heeft huidig 2306 posts en ongeveer 7351 Instagramvolgers en hij is de nummer 817 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 47 opmerkingen en 772 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 604. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
817. 10/02 7351
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
604. 10/02 772


Afbeeldingsbron: Instagram van Bram de Wijs (@bramdewijs.nl)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Bram de Wijs bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings