Bokado Sims

Bokado Sims

Bokado Sims is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Hey, Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn kanaal! Mijn naam is Bo, ik ben 20 jaar en woon in Nederland. Op dit kanaal kan je video's verwachten die allemaal wat te maken hebben met De Sims! Ongeveer 1/2 keer per week zal er een Sims video online komen op dit kanaal. De Sims is al vanaf mijn 4e jaar mijn favoriete game en nog steeds speel ik het erg graag. Naast dit kanaal maak ik ook actief video's op mijn andere YouTube kanaal, Bokado. Ben je benieuwd naar mijn opkomende video's? Vergeet dan zeker niet te abonneren! Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve reacties en support van mijn kanaal. Ik waardeer het heel erg, jullie zijn stuk voor stuk geweldig! xx Bokado

Instagram Bio

• YouTuber 🎥 • Mail: contact@bokado.co • Just be true to who you are 🌹 • #TeamBokado 💛

Instagram:

bokado

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

69100 Abonnees
7740982 Videoweergaven
1726 Likes/video
117 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Bokado Sims ongeveer 69100 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 543e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 117 video's geüpload die in totaal ongeveer 7740982 keer zijn bekeken . Bokado Sims uploadt meestal om de 7 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
543. 10/02 69100
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
696. 10/02 7740982
Instagramprofielstatistieken van Bokado Sims

247835 Volgers
3532 Posts
14626 Vind-ik-leuks/post
324 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Bokado Sims (@bokado) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Bokado Sims heeft huidig 3532 posts en ongeveer 247835 Instagramvolgers en hij is de nummer 143 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 324 opmerkingen en 14626 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 121. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
143. 10/02 247835
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
121. 10/02 14626


Afbeeldingsbron: Instagram van Bokado Sims (@bokado)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Bokado Sims bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings