Bobbi-lee Marijs

Bobbi-lee Marijs

Bobbi-lee Marijs is een Nederlandse Youtuber en een digitaal influencer.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi, ik ben Bobbi-lee Marijs en leuk dat je op mijn vlog kijkt. Ik maakt van alles mee, samen met mijn Papa en 2 Mama's. Blijf op de hoogte en meld je aan; ✂Abonneer je GRATIS: http://www.youtube.com/c/BobbileeMarijs?sub_confirmation=1 Vanaf eind 1 jaar tot vandaag kan je terug vinden op mijn youtube kanaal. Ik heb 2 mama's en 1 papa en wij wonen met z'n 4tjes in 1 huis. Dat is super cool. Private movies from Bobbi-Lee Marijs from Holland. ✂Abonneer je GRATIS: http://www.youtube.com/c/BobbileeMarijs?sub_confirmation=1 I have 1 daddy and 2 moms :-) Op http://www.bobbi-lee.nl zie je ook meer fotos van mij staan. BELANGRIJK! Volgens de Google/YouTube Voorwaarden, is dit kanaal eigendom van de ouders van Bobbi-Lee. Bobbi-lee is niet oud genoeg om een eigen kanaal te hebben, dus haar ouders monitoren ALLE vormen van communicatie zoals comments, privé berichten en emails. Bobbi-lee reageert persoonlijk op de berichten, maar onder supervisie van haar ouders.

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

19800 Abonnees
13260354 Videoweergaven
21 Likes/video
1966 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Bobbi-lee Marijs ongeveer 19800 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 872e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 1966 video's geüpload die in totaal ongeveer 13260354 keer zijn bekeken . Bobbi-lee Marijs uploadt meestal om de 1 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
872. 10/02 19800
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
593. 10/02 13260354


Afbeeldingsbron: Instagram van Bobbi-lee Marijs (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Bobbi-lee Marijs bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings