Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Bob de Bouwer is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Bob de Bouwer is een Britse animatieserie voor kinderen die draait rond Bob, een goedlachse bouwvakker. Bobs leus is "Kunnen wij het maken?!", waarop de machines in koor roepen: "Nou en of!" De ietwat verlegen Liftie voegt daar tussen neus en lippen "Ik denk het wel, ja" aan toe. Bob doet het werk, maar is niet altijd de handigste. Zijn assistente Wendy helpt hem dan en samen maken ze de klus af. Spud de vogelverschrikker houdt van flauwe geintjes. Zijn naïviteit brengt hem vaak in de problemen, samen met de machines die hij vaak bij zijn plannetjes probeert te betrekken. Bob en Wendy weten de schade altijd weer te repareren, vaak met behulp van de machines.

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

14300 Abonnees
7934851 Videoweergaven
10 Likes/video
376 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Bob de Bouwer ongeveer 14300 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 951e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 376 video's geüpload die in totaal ongeveer 7934851 keer zijn bekeken . Bob de Bouwer uploadt meestal om de 3 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
951. 10/02 14300
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
690. 10/02 7934851


Afbeeldingsbron: Instagram van Bob de Bouwer (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Bob de Bouwer bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings