Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Youtube:
Bob de Bouwer
Instagram:
Heeft geen Instagram
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

Bob de Bouwer is een Britse animatieserie voor kinderen die draait rond Bob, een goedlachse bouwvakker. Bobs leus is "Kunnen wij het maken?!", waarop de machines in koor roepen: "Nou en of!" De ietwat verlegen Liftie voegt daar tussen neus en lippen "Ik denk het wel, ja" aan toe. Bob doet het werk, maar is niet altijd de handigste. Zijn assistente Wendy helpt hem dan en samen maken ze de klus af. Spud de vogelverschrikker houdt van flauwe geintjes. Zijn naïviteit brengt hem vaak in de problemen, samen met de machines die hij vaak bij zijn plannetjes probeert te betrekken. Bob en Wendy weten de schade altijd weer te repareren, vaak met behulp van de machines.

Introductie

Bob de Bouwer is een Nederlandse Youtuber.


Statistieken van 's Youtubekanaal


5891

Abonnees

3025047

Videoweergaven

12928

Gem. Weergaven/Video

234

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

Bob de Bouwer heeft huidig ongeveer 5891 Youtube Abonnees en staat op plaats 1124. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 74%. Het kanaal bevat 234 video's en heeft 3025047 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1124. 10/22 5891
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
868. 10/22 3025047

Als u Bob de Bouwer bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...