Bit Magazine

Bit Magazine

Bit Magazine is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Bit verschijnt 10 keer per jaar boordevol interessante artikelen, mooie foto’s en praktische informatie. Bit is een blad met inhoud én fun dat jou wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van verzorging, training, gedrag en welzijn. Bit-abonnees hebben een streepje voor! Je ontvangt Bit iedere keer thuis op de mat. Daarnaast ontvang je een aantal keer per jaar specials zoals de Bit Mode waarbij je op de hoogte wordt gebracht van de laatste fashion trends in de paardenwereld. In de Bit-webshop ontvang je 20% korting en regelmatig krijg je per mail een exclusieve aanbieding of cadeau van prachtige producten. In iedere Bit hebben we ‘Van Bit Voor Jou’ acties waar alleen jij als Bit-abonnee kans maakt op mooie prijzen. Je kunt met korting meedoen aan activiteiten en gratis of met korting de leukste evenementen bezoeken!

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

8610 Abonnees
1349370 Videoweergaven
21 Likes/video
351 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Bit Magazine ongeveer 8610 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1072e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 351 video's geüpload die in totaal ongeveer 1349370 keer zijn bekeken . Bit Magazine uploadt meestal om de 5 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1072. 10/02 8610
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1039. 10/02 1349370


Afbeeldingsbron: Instagram van Bit Magazine (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Bit Magazine bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings