Bit Magazine

Bit Magazine

Youtube:
Bit Magazine
Instagram:
Heeft geen Instagram
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

Bit verschijnt 10 keer per jaar boordevol interessante artikelen, mooie foto’s en praktische informatie. Bit is een blad met inhoud én fun dat jou wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van verzorging, training, gedrag en welzijn. Bit-abonnees hebben een streepje voor! Je ontvangt Bit iedere keer thuis op de mat. Daarnaast ontvang je een aantal keer per jaar specials zoals de Bit Mode waarbij je op de hoogte wordt gebracht van de laatste fashion trends in de paardenwereld. In de Bit-webshop ontvang je 20% korting en regelmatig krijg je per mail een exclusieve aanbieding of cadeau van prachtige producten. In iedere Bit hebben we ‘Van Bit Voor Jou’ acties waar alleen jij als Bit-abonnee kans maakt op mooie prijzen. Je kunt met korting meedoen aan activiteiten en gratis of met korting de leukste evenementen bezoeken!

Introductie

Bit Magazine is een Nederlandse Youtuber.


Statistieken van 's Youtubekanaal


7959

Abonnees

1115417

Videoweergaven

3756

Gem. Weergaven/Video

297

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

Bit Magazine heeft huidig ongeveer 7959 Youtube Abonnees en staat op plaats 1056. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 69%. Het kanaal bevat 297 video's en heeft 1115417 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1056. 10/22 7959
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1071. 10/22 1115417

Als u Bit Magazine bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...