BENR

BENR

BENR is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

● WIE ZIJN WIJ? Op de middelbare school zijn we (Bart en Robin) samen begonnen met muziek maken. Nu zijn we meer dan 10 jaar vrienden en proberen we samen zoveel mogelijk uit het leven en onze muziek te halen. Door ons avontuur met jullie te delen hopen we zoveel mogelijk mensen hierbij te betrekken en te vermaken! ● [VIDEO] MAANDAG MOEILIJKHEDEN: Maandag is de minst leuke dag van de week, het is namelijk het einde van het weekend. Om jullie maandag leuker te maken bedenkt een van ons elke maandag een opdracht of prank voor de ander. Zo worden onze maandagen moeilijker, maar die van jullie leuker! ↪ Dus wil je dat al jouw maandagen leuk zijn? Abonneer dan gratis op dit kanaal! Zakelijk: info@BENR.nl

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

166000 Abonnees
25446247 Videoweergaven
1055 Likes/video
287 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft BENR ongeveer 166000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 331e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 287 video's geüpload die in totaal ongeveer 25446247 keer zijn bekeken . BENR uploadt meestal om de 4 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
331. 10/02 166000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
439. 10/02 25446247


Afbeeldingsbron: Instagram van BENR (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij BENR bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings