BeautymetReve

BeautymetReve

BeautymetReve is een Nederlandse Youtuber en een digitaal influencer.

Youtubekanaalbeschrijving

Welkom op mijn beautykanaal! Ik ben Revé, een 18 jarige meid die gek is op Beauty. (vandaar ook de naam Beautymetreve) Make up , fashion en alle andere dingen heb ik altijd al leuk gevonden, maar ik deed er verder weinig mee. Behalve dan mezelf en andere vriendinnen opmaken en leuke kleding dingen erbij te verzinnen. Dit veranderde toen ik mijn vriend David leerde kennen. Door hem leerde ik youtube kennen. Het leek mij superleuk om mensen over heel nederland mijn tips & tricks te laten zien. Zo is dus dit kanaal ontstaan! Je kan hier van alles vinden, natuurlijk Beauty dingen zoals fashion, make up tutorials, how - to's, tags etc. Maar ook komen er soms lifestyle vlogs voorbij met bijvoorbeeld mijn vriend. Ik hoop dat jullie ervan genieten en er een lach op jullie gezicht komt wanneer je een filmpje van mij kijkt! Veel liefs en kusjes, Revé

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

10100 Abonnees
647443 Videoweergaven
2736 Likes/video
19 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft BeautymetReve ongeveer 10100 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1026e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 19 video's geüpload die in totaal ongeveer 647443 keer zijn bekeken . BeautymetReve uploadt meestal om de 139 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1026. 10/02 10100
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1153. 10/02 647443


Afbeeldingsbron: Instagram van BeautymetReve (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij BeautymetReve bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings