BanjoTown

BanjoTown

BanjoTown is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Herrezen uit de dood na een emotionele begrafenis door de kracht van het magische levenselixer, brengen wij als vriendenclub jullie dagelijks de vetste video’s! Ons kanaal is een mix van gaming, lifestyle en reality met een vleugje absurdheid. Opgericht door onze Heilige Vader: Bardo Ellens en versterkt door vele Youtubers door de jaren heen, zorgen wij voor de meest ludieke video’s op het Internet. Verwacht zowel gamevideo’s, reviews van gadgets, reporteritems zoals Rick’s Avonturen, Q&A’s, challenges, versus video’s en nog veel meer. Mochten we je nog steeds niet overtuigd hebben met deze prachtige beschrijving? Klik dan op het knopje “Abonneren” en ervaar het zelf!

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

122000 Abonnees
37795953 Videoweergaven
768 Likes/video
1121 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft BanjoTown ongeveer 122000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 408e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 1121 video's geüpload die in totaal ongeveer 37795953 keer zijn bekeken . BanjoTown uploadt meestal om de 3 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
408. 10/02 122000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
375. 10/02 37795953


Afbeeldingsbron: Instagram van BanjoTown (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij BanjoTown bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings