Annic van Wonderen

Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hi! Ik ben Annic van Wonderen en eigenaresse van hét business inspiratie-platform: Annicvw.com (voormalig ILoveFashionNews.com). Ik ben ondernemer, adviseur voor ondernemers, spreker, dagvoorzitter en natuurlijk YouTuber. Ik ben op dit moment zwanger van ons eerste kindje die we eind januari 2018 verwachten... Misschien heb je mij een paar jaar geleden voor ILoveFashionNews.com (voormalig grootste modenieuws site van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand) wel eens gezien bij Editie NL, RTL Boulevard, Koffietijd of in mijn eigen real life soap bij RTL ‘De Wonderen Wereld van Annic' of ken je mij van mijn boek; Masterclass Ondernemen. Op mijn YouTube kanaal deel ik elke zondag om 06.00 uur een nieuwe (week)vlog. Hierin geef ik je een kijkje in mijn persoonlijke én zakelijke leven. En elke woensdag deel ik om 06.00 uur een video met business tips en interviews. Nieuwsgierig? Abonneer je dan (GRATIS) op mijn kanaal! Liefs, Annic.

Instagram Bio

Instagram:

annicvw

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

51700 Abonnees
10648915 Videoweergaven
904 Likes/video
271 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Annic van Wonderen ongeveer 51700 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 622e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 271 video's geüpload die in totaal ongeveer 10648915 keer zijn bekeken . Annic van Wonderen uploadt meestal om de 7 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
622. 10/02 51700
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
636. 10/02 10648915
Instagramprofielstatistieken van Annic van Wonderen

Volgers
Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Annic van Wonderen (@annicvw) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Annic van Wonderen heeft huidig posts en ongeveer Instagramvolgers en hij is de nummer wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van Annic van Wonderen (@annicvw)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Annic van Wonderen bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings