Anna Nooshin

Anna Nooshin

Anna Nooshin is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi, ik ben Anna Nooshin, fashion blogger, online ondernemer en auteur (mijn boek On Top ligt op 23 april in de winkels). Ik vind het te gek om mijn persoonlijke avonturen hier met jou te kunnen delen. Iedere dinsdag en vrijdag vind je hier een video over fashion, lifestyle en beauty. Daarnaast upload ik regelmatig DIY's, How To video's en tutorials. Ook deel ik stijltips, Instagram tips, geef ik je carrièretips én geef ik je elke week een kijkje in mijn persoonlijke leven aan de hand van vlogs. Welkom op mijn kanaal! Liefs, Anna

Instagram Bio

YOUTUBE - AnnaNooshin Amsterdam XXX Info@annanooshin.com

Instagram:

annanooshin

Nome Snapchat:

AnnaNooshin

Statistieken van missing's Youtubekanaal

285000 Abonnees
58155845 Videoweergaven
3116 Likes/video
463 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Anna Nooshin ongeveer 285000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 221e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 463 video's geüpload die in totaal ongeveer 58155845 keer zijn bekeken . Anna Nooshin uploadt meestal om de 4 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
221. 10/02 285000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
298. 10/02 58155845
Instagramprofielstatistieken van Anna Nooshin

881976 Volgers
3647 Posts
44100 Vind-ik-leuks/post
190 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Anna Nooshin (@annanooshin) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Anna Nooshin heeft huidig 3647 posts en ongeveer 881976 Instagramvolgers en hij is de nummer 33 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 190 opmerkingen en 44100 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 34. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
33. 10/02 881976
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
34. 10/02 44100


Afbeeldingsbron: Instagram van Anna Nooshin (@annanooshin)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Anna Nooshin bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings