All About Leonie

All About Leonie

All About Leonie is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

♡ WELKOM Hi, leuk dat je op mijn kanaal bent beland! Ik ben Leonie. Ik ben 20 jaar en ik woon in Nederland. Sinds ik mij kan herinneren ben ik dol op beauty, fashion en lifestyle! Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om filmpjes te maken, daarom upload ik op dit kanaal elke dinsdag om 16:00 een vlog en elke vrijdag om 16:00 een ander soort video! Ben jij al geabonneerd op mij? Dat zou ik super leuk vinden! http://goo.gl/KElV0Z // SOCIAL MEDIA T w i t t e r - http://bit.ly/1SCAugd I n s t a g r a m - http://bit.ly/1ZQ11IQ F a c e b o o k - http://bit.ly/24OafYM P i n t e r e s t - bit.ly/1JZO0mT T u m b l r - bit.ly/1PM7WOs S n a p c h a t - @nietleonie C o n t a c t - allaboutleonie@outlook.com Voor zakelijke vragen: aimee@ageofmedia.net Onderwerp: AllAboutLeonie

Instagram Bio

✰ Lifestyle content creator ↓

Instagram:

allaboutleonie

Nome Snapchat:

nietleonie

Statistieken van missing's Youtubekanaal

53500 Abonnees
8956235 Videoweergaven
859 Likes/video
525 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft All About Leonie ongeveer 53500 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 610e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 525 video's geüpload die in totaal ongeveer 8956235 keer zijn bekeken . All About Leonie uploadt meestal om de 6 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
610. 10/02 53500
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
672. 10/02 8956235
Instagramprofielstatistieken van All About Leonie

20929 Volgers
699 Posts
3270 Vind-ik-leuks/post
58 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

All About Leonie (@allaboutleonie) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. All About Leonie heeft huidig 699 posts en ongeveer 20929 Instagramvolgers en hij is de nummer 635 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 58 opmerkingen en 3270 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 332. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
635. 10/02 20929
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
332. 10/02 3270


Afbeeldingsbron: Instagram van All About Leonie (@allaboutleonie)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij All About Leonie bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings