ABN AMRO

ABN AMRO

ABN AMRO is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Over ABN AMRO ABN AMRO speelt in op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van onze klanten. Maar hoe doen we dat? Door te doen waar we goed in zijn: bankieren. Als bank zijn we altijd de motorolie geweest van de traditionele economie. Waarom dan nu niet de oplaadpaal van de circulaire economie? Een totale omslag in ons denken en doen is nodig zodat wij een duurzame bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Daarom adviseren we toegewijde sociale ondernemers, geven we vooruitstrevende designers een podium en ondersteunen we de jongens en meisjes die elke dag alles geven om in het eerste van Ajax te spelen. De verhalen die dit oplevert werken aanstekelijk en daarom vertellen we ze graag. Omdat we weten dat goed voorbeeld doet volgen en dat gedrevenheid overslaat van generatie op generatie. Meer weten? Bekijk dan onze video’s over duurzaamheid, sociaal ondernemen, innovatie, dagelijkse bankzaken en meer.

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

3970 Abonnees
8352478 Videoweergaven
Likes/video
361 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft ABN AMRO ongeveer 3970 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1215e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 361 video's geüpload die in totaal ongeveer 8352478 keer zijn bekeken . ABN AMRO uploadt meestal om de 14 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1215. 10/02 3970
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
682. 10/02 8352478


Afbeeldingsbron: Instagram van ABN AMRO (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij ABN AMRO bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings