ABN AMRO

ABN AMRO

Youtube:
ABN AMRO
Instagram:
Heeft geen Instagram
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

Over ABN AMRO ABN AMRO speelt in op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van onze klanten. Maar hoe doen we dat? Door te doen waar we goed in zijn: bankieren. Als bank zijn we altijd de motorolie geweest van de traditionele economie. Waarom dan nu niet de oplaadpaal van de circulaire economie? Een totale omslag in ons denken en doen is nodig zodat wij een duurzame bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Daarom adviseren we toegewijde sociale ondernemers, geven we vooruitstrevende designers een podium en ondersteunen we de jongens en meisjes die elke dag alles geven om in het eerste van Ajax te spelen. De verhalen die dit oplevert werken aanstekelijk en daarom vertellen we ze graag. Omdat we weten dat goed voorbeeld doet volgen en dat gedrevenheid overslaat van generatie op generatie. Meer weten? Bekijk dan onze video’s over duurzaamheid, sociaal ondernemen, innovatie, dagelijkse bankzaken en meer.

Introductie

ABN AMRO is een Nederlandse Youtuber.


Statistieken van 's Youtubekanaal


3217

Abonnees

5720524

Videoweergaven

24552

Gem. Weergaven/Video

233

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

ABN AMRO heeft huidig ongeveer 3217 Youtube Abonnees en staat op plaats 1234. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 81%. Het kanaal bevat 233 video's en heeft 5720524 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1234. 10/22 3217
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
724. 10/22 5720524

Als u ABN AMRO bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...